Slik forbereder du deg for et pop-up arrangement

Pop-up arrangementer er perfekte for deg som ønsker mer oppmerksomhet rundt bedriften din, eller som skal delta på et større arrangement. Dette kan være festivaler eller messer for eksempel, der mange folk kommer for å utforske nye merker, bedrifter og produkter. Det er med andre ord stort potensiale ved slike arrangementer, men da er det viktig at de blir eksekvert på riktig måte.

Du må være forberedt på pop-up arrangementet i god tid, slik at du kan skaffe og produsere alt som behøves. Du må også skaffe deg et passende pop-up telt der du kan stå, slik at du har ditt område der nye kunder kan oppsøke deg. 

Merkverdige pop-up telt

Det finnes mange typer pop-up telt som du kan velge mellom, og det er et par ting du bør tenke over før du bestemmer deg. Et slikt telt må passe til deg som bedrift, og være laget slik at alle kan kjenne det igjen. Dette kan du blant annet gjøre ved å ha dine bedrifts farger, navnet og selvsagt logoen trykt på. I tillegg må teltet være stort nok, slik at du kan få plass til alt det nødvendige der. Dette kan for eksempel være et utvalg av produktene dine, et bord, stoler og kassaapparat for eksempel. I tillegg bør du tenke over hva slags gulv det bør være i teltet. 

Utvalgte produkter

Det er en rekke ting du kan ha med i teltet når det kommer til produkter. Hvis du er en bedrift som skal delta i arrangementet med pop-up telt, så kan du vurdere å ta med noen av varene du selger mest av, for å forsøke å selge de her også. Dersom du er en artist som skal holde en konsert i pop-up teltet, så er det kanskje viktigere med høyttalere, instrumenter og annet musikkutstyr, men du kan også ta med «merch» som du kan selge til ivrige fans. Sørg for å ha med mer enn du tror at du trenger, og ha heller en form for oppbevaring til overflødige varer, slik at du ikke går tom midt i arrangement. 

I tillegg til å ha selve teltet, og varer eller andre artikler, så kan du også ta med dekorasjon, musikk for god stemning, og ikke minst mennesker som kan operere det du skal ha i teltet. Dette kan være noen som informerer om produktene dine, eller folk som selger varene du har med deg.