Alt du trenger å vite før du kjøper en ny seng

Enkeltseng: Enkeltsengen er den vanligste typen seng og er ideell for personer som sover alene. Den er ofte den billigste sengen du kan kjøpe, noe som gjør den til et godt valg for folk som ønsker å spare penger. Fordeler: Billig, perfekt for en person som sover alene, vanligvis har gode lagringsmuligheter. Ulemper: For smal for to personer, kan være vanskelig å flytte. Finn din neste fantastiske seng her.

Dobbeltseng: Dobbeltsengen er større enn enkeltsengen, og er ideell for to personer som ønsker å sove side om side. Den er ofte dyrere enn enkeltsengen, men den har også gode lagringsmuligheter. Fordeler: Store nok til å sove to personer, gode lagringsmuligheter. Ulemper: Dyrere enn enkeltseng, kan være vanskelig å flytte. 

Køyeseng: Køyesengen er perfekt for værelser med begrenset plass og er også godt egnet for barn. Det er to senger som er stablede oppå hverandre, hvor den øverste er ofte enkeltseng og den nederste er dobbeltseng. Fordeler: Sparer plass, gode lagringsmuligheter, billigere enn å kjøpe to senger. Ulemper: Kan være ubehagelig for den personen som sover i den øverste sengen, kan være vanskelig å flytte. 

Sovesofa: Sovesofaen er den perfekte løsningen for folk som ønsker å spare plass og ha en ekstra seng tilgjengelig. Det er en sofa som kan forvandles til en seng. Fordeler: Sparer plass, billigere enn å kjøpe to møbler, enkel å flytte. Ulemper: Kan være ubehagelig å sove på, ofte ikke store nok til to personer.

De mange forskjellige madrassene til sengen din

En god seng er en viktig del av god nattesøvn. Det er avgjørende for vår generelle helse og velvære at vi har komfortable og støttende senger som kan gi oss den helbredende søvnen vi trenger. En god seng gir deg støtte der du trenger det mest, slik at du kan sove godt og ha mindre smerter og stivhet når du våkner. En god seng kan hjelpe deg å forbedre din restitusjon, holde deg frisk og gi deg den energi du trenger for å komme deg gjennom dagen.

Det finnes mange typer madrasser til senger på markedet, som hver har sine egne fordeler og ulemper. En kontinuerlig madrass er ofte den billigste typen madrass. Denne madrassen har en enkelt støttepute som dekker hele madrassen. Disse madrassene er ofte komfortable, men de tenderer å slites raskt og er ikke så støttende. En pocketed coil madrass har små fjær som er sydd inn i stoffet. Disse madrassene er støttende og gir komfort og støtte til enkelte områder av kroppen. De er også kjent for å ha god isolasjon og minimal bevegelse overføring. En memory foam madrass er laget av skum som er designet for å komprimere og forme seg etter kroppens unike størrelse og former. Disse madrassene er komfortable og støttende og kan også redusere allergiforårsakende partikler. En hybrid madrass er en blanding av memory foam og pocketed coil madrasser. Denne madrassen har en kombinasjon av støtte og komfort som passer til de fleste sovetyper. Denne madrassen er ofte dyrere enn andre typer madrasser. Uansett hvilken madrass du velger, er det viktig å velge en som passer til kroppens størrelse, form og sovestil. Dette vil bidra til å sikre at du sover godt hver natt.